pirmdiena, 2011. gada 19. decembris

Pirms Ziemassvētkiem

       Nu tā, iepriekšējās divas nedēļas laikam tomēr bija pašas smagākās šeit. Tieši emocionālā ziņā. Pārdomas, ko es šeit īsti daru, kāda īsti jēga no tā, ka esmu šeit, tikai tāpēc lai būtu?? Varbūt tas arī bija pirms Ziemassvētku pārdomu laiks par šogad paveikto.. 
       5.decembrī bija Starptautiskā brīvprātīgā darba diena. Mūsu organizācija rīkoja pasākumu un tajā tika pasniegtas balvas par Labāko brīvprātīgā akciju, Labākais brīvprātīgais seniors u.c., kā arī tika pasniegti diplomi vietējiem labākajiem organizācijas vietējiem brīvprātīgajiem un mums, kā ārzemju brīvprātīgajiem.
Šeku reku diploms man:


       No drūmuma nedaudz palīdzēja atslēgties Ziemassvētku kartiņu gatavošana. Nosūtīju draugiem un radiem Latvijā. Nezinu vai tiešām tikai šoreiz tā sanāca, bet sajūta bija, ka nevis Melnkalnes pasts ir tas, kas kavē sūtījumus, bet Latvijas, t.i., katra no nodaļām strādā cik ātri tā vēlas. Jo bija, kas kartiņu saņēma ļoti ātri, ir, kas vēl nav saņēmuši, kaut izsūtītas vienlaicīgi. Tomēr galvenais, lai visi saņemtu J. Ļoti ceru saņemt atpakaļ saiti, ka kartiņa ir saņemta J
       Gatavojām arī kartiņas, ko organizācijai sūtīt saviem sadarbības partneriem. Tas nu bija vienīgais mūsu uzdevums šobrīd. Vienu vakaru gan saorganizējāmies, ka arī vietējie brīvprātīgie darbinieki mums palīdz. Man par pārsteigumu, vai vienkārši tā sagadījās, ka viņi neviens īsti līdz galam nesaprata kādai ir jābūt Ziemassvētku kartiņai.. Tas būtu nieks, ka nekad nav taisījuši paši, bet tie brīnumi daži, kas beigās sanāca, piem., iekšpusē zem uzraksta „Merry Christmas” Itālijas un Francijas karogi!! Tā arī īsti nesaprotu, kam tādu sūtīt, bet nu tas, lai paliek organizācijas ziņā.  (Fui, cik nesmuki izteicos par citu gatavotajām kartiņām!!)
       Visas kartiņas, kas tika sagatavotas, mūsu priekšplānā, lai redz tās skaistākās :D

Un, protams - tikai manējās J

        Sāku plānot Ziemassvētku vakaru. Skatos, kas veikalos ir, lai varētu uztaisīt kaut ko no nacionāliem ēdieniem. Cerams, izdosies izcept arī pīrāgus. J
Tā kā man nācās izmest Adventes vainagu, uztaisīju sev eglīti J, lai ir kaut kāds rotājums. Maziņa un ideja no dr.lv vienas galerijas.

         P.S. Nodraudzenes  dabūju dzirdēt, ka viņa jau manā rakstībā ir ievērojusi vairākas nelatviskas lietas. Nezinu kādas iepriekš, bet šoreiz vārda „Džezs” vietā rakstīju „Jezs” pilnīgā pārliecībā, ka tā ir pareizi. Varbūt vēl kāds ko tādu ir ievērojis??

2 komentāri:

  1. Tavējās kartiņas vissmukākās! :)

    G

    AtbildētDzēst
  2. Mums arī bija kartiņu taisīšanas maratons :)Es vairs nevaru uz tām skatīties. Un tā eglītes ideja ir super un Tev izdevās lieliski! Priecīgus svētkus un veiksmīgu jauno gadu!

    AtbildētDzēst