ceturtdiena, 2011. gada 29. decembris

Vecā gada pavadīšana

Vēl viena maza ziņa šodienai.
Šodien darba vietā notika nelieli Vecā gada pavadīšanas svētki. Tad nu izrādās, tas ir laiks, kad tiek dāvinātas dāvanas. Iespējams jau, ka ar dāvanām tiek sagaidīts Jaunais gads. Tad nu es arī tiku pie dāvanas -daudz šokolādes.
Mazi novērojumi :)
Te cienastam ļoti negatavojas. Galdā tiek likti cipsi un sulas, bija gan viena kūka, kas esot parasti galdā. Tā ir kaut kas līdzīgs mūsu pašu keksam ar žāvētiem augļiem pildījumā. Kā arī tika piekodināts, lai ēdu uzmanīgi, jo parasti tajā paslēpts kāds naudas gabals. :) Neuzdūros tam, bet nedzirdēju arī sajūsmu saucienus, ka kāds cits to būtu atradis. Tad nu nezinu vai tiešām tā ir taisnība, jo kūka bija pirkta veikalā. Varbūt atradējs nevēlējās lielīties ar savu atradumu.
Brīnumsvecītes, tās jau man arī patīk, bet... varbūt esmu jau kļuvusi par pārāk bailīgu vai kā, bet tās tika dedzinātas telpā. Pats par sevi tas nebūtu nekas tik briesmīgs, ja vien tās netiktu vēcinātas un dzirksteles nelēktu uz visām pusēm. Telpa pamaza un cilvēku padaudz, kā arī uz grīdas paklājs.. Bet kopumā pasākums notika bez lieliem starpgadījumiem, vienīgi kolēģes dēls apdedzināja pirkstus pieķeroties vēl karstai brīnumsvecītei.
Tādas nu īsumā bija svinības. Domāju, ka jums tur darba vietās jau arī svinības norit gandrīz pilnā sparā. Lai tās izdevušās. :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru