pirmdiena, 2011. gada 14. novembris

TV zvaigznes

        Pagājušā nedēļa bija diezgan aizņemta un gala rezultātā šodien jūtos nogurusi. Šīs nedēļas mērķis ir atpūsties :) cik nu iespējams. Arī kultūras pasākumu šonedēļ, ko apmeklēt nav daudz, tad nu cerams uzkrāšu spēkus. Vienīgi, ko plānoju ir uzcept kādus cepumus ar ko pacienāk kolēģus 18.novembrī.
        Īsumā (cik nu man īsi padodas), kas tad notika pagājušonedēļ un kāpēc esam zvaigznes.
        Pirmdiena sākās ar to, ka mūsu vannasistabā saplīsis boileris, no tā gāzās ūdens. Labi, ka tas bija no rīta un arī dzīkoļa saimnieki bija jau pamodušies un īsā laikā atnāca pie mums. Visu cieņu, boileris tika nomainīts jau tajā pašā dienā, kamēr bijām darbā. Ar dzīvokļa saimniekiem mums ir paveicies, jo vienmēr ātri salabo to, kas ir saplīsis.
Pirmdien arī uzzinājām, ka orgainzācija nedabūja īstenot projektu, kuru bijām prezentēt parlamentā.
       Otrdien bijām TV zvaigznes. Vijesti televīzija mūs intervēja, tieši mūs EBD brīvprātīgās. Jautājumi bija gan standarta, gan jocīgi. Piem.: kā šeit patīk, kāpēc tieši uz Melnkalni braucām.. Visdīvainākais jautājums bija par to, vai pēc projekta beigām paliksim šeit. :D Tas pie tam tika uzdots tik pašsaprotami, ka būtu dīvaini, ja nevēlētos palikt..
Ceram dabūt ierakstu.. ja dabūšu, padalīšos ar to ar jums. :)
Vakarā aizgājām uz Serbijas grupas KKN (Kanda, Kandža i Nebojša) koncertu.
Iesaidi par šejienes puišiem, kas vēlas iepazīties. Pirmie jautājumi ir nevis "Kā tevi sauc?", bet "Cik tev gadu?" un "Vai tev ir draugs?". Jau smējāmies, kā atbildes uz anketas jautājumiem.. viss atkarīgs no atbildēm, lai atbilstu kritērijiem un tiktu "anketētas" tālāk.
       Trešdien - atkal TV. Šoreiz gājām uz RTCG televīziju, lai būtu publika TV šovā "Kroz ključaonicu" (tulkojumā varētu skanēt šādi "Caur atslēgas carumu") Tēma - Stress.
Ņemot vērā vadītājas tiešām briesmīgo profesionalitāti, šovam grūti piesaistīt publiku. Ģērbšanās stils: sieviete gados, bet ar banti matos, neaprakstāms stils, nerunājot par krāsu salikumu! Vadot raidījumu diezgan nepieklājīgi pārtrauca viesus, kad tie runāja. Viņai jau jāseko līdzi raidījuma laikam, lai neaizrunātos, bet ne jau būt rupjai. Bet tā gudrā un līdzjūtīgā sejas izteikse (brrr...), kāda parasti vērojama cilvēkiem, kuriem jārāda, ka saprot to ko otrs stāsta.. vnk nebaudāmi.
Kopā šovā bija vadītāja un eksperte - psiholoģe, pieci viesi un mēs kopā deviņi brīvprātīgie jaunieši, kas veidojām masu.
Mēs bijām laba "masa", mierīgi un klusi sēdējām un klausījāmies. Kaut ko arī sapratām no tā, kas tika runāts.. :) tas priecēja.
Rīt (otrdien) varēsim sevi vērot TV :)
Te it kā var vērot tiešraides http://www.livetvcenter.com/rtcg_807.asp - Radio Televizia CrneGore. Nezinu vai tā ir, vai nav, jo tikko tikai atradu šo linku, bet ja kādam interesē var mēģināt noskatīties to šovu (plkst.22:00 pēc LV laika)
      Ceturdienas vakarā aizgājām uz Wim Winders filmu. Bija šī režisora filmu dienas, diemžēl filmas vācu valodā ar subtitriem serbu. Tā arī aprobežojāmies ar vienas filmas noskatīšanos. Gribējās vairākas, kā nekā ieeja par brīvu..
      Sestdien izgāju bildēt Podgoricu rudenī, bet nedaudz par vēlu, noķēru tikai pēdējos saules starus aiz kalna. Bildes zemāk.
      Svētdiena - atkal TV - RTCG, šoreiz garāks raidījums par to, ko dara Zid, tai skaitā arī intervijas ar mums. Nezinu, kad rādīs, bet ceru arī dabūt video :).
      Pēc filmēšanās tikām aizvestas apskatīt Ostrog klosteri - pieprasīts tūristu apskates objekts :)
      P.S. Ja gribat redzēt manas EVS biedrenes, tad tās ir redzamas facebook jaunākajās bildēs, kur esmu ietagota, viņas arī ir ietagotas - sapratīsiet kuras :)

Pa logu no manas darba vietas:


Podgorica; upe Morača no Millenium tilta


Podgorica no Goricas kalna (kalns, kam par godu pilsētas nosaukums "Zem mazā kalna"; Gorica - mazs kalns)




Ostrog



Diemēžl skaistu rudeni tā arī vēl neizdevās nobildēt. Šeit vēl nav daudz krāsu.. Cetinjā esot ļoti skaists rudens.. būs jāmēģina nokļūt tur :)

Sveicieni!

1 komentārs:

  1. Smukas bildes sanākušas, sevišķi tās ar kalniem fonā :)

    G.

    AtbildētDzēst